REGISTER

Cerere Moderator
Nick : -CompaQ-
Varsta : 21
Experienta : Peste 3 anii .
Ce functie esti : Lider Clan / Detinator Server
Ce functie doresti : Moderator
Ce responsabilitatii are moderator : Moderatorul are responsabilitatea de a modera cu intensitate sectiunea care I-a fost data . De a aplica regulile pe jucatori care nu le respecta .
Date de contact : Y!M : danny_boy_cool_boss09
De ce doresti moderator ? : Doresc de mult sa fac parte din staff , ar fi o mare placere pentru mine , să ajunt la popularea acestei comunitati .

NOTA : Problema cu posturile nu este una foarte mare am inteles că , pana pe 30 trebuie sa detii 250 Posturi le voi face cu siguranta / in 3 zile am facut 100+ .
:contra ai grad
Contra Ai deja un grad pe acest forum + ca nu ai posturile necesare si activitate intensa pentru a face parte din Staff-ul nostru! Multumesc.
Mi[K]uL. Wrote:Contra Ai deja un grad pe acest forum + ca nu ai posturile necesare si activitate intensa pentru a face parte din Staff-ul nostru! Multumesc.

Domnule dvs. aveti posturile necesare ? Am posturi mai multe ca tine Wink .. judeca omul dupa ce te judeci pe tine !

Si ce grad am ?
Cu detinator server pot modera doar la categoria mea , vreau sa ajut acest forum , sunt foarte multi moderatori si multi dintre ei sunt incompententi vedeti unul mai sus imi spune mie ca am mesaje putine dar pe el nu se vede !
Respins momentan .
Vreau sa vad posturi , activitate si vedem !
Si momentan sunt prea multi moderatori , iti voi da eu cand consider ca meriti .