REGISTER

Ţălnar, confirmat şi pentru sezonul viitor
[Image: talnar.jpg?width=610]
Rezultatele foarte bune ale lui Dinamo din acest retur au readus echipa în lupta pentru un loc de cupă europeană.

În ultima vreme au existat mai multe zvonuri în ceea ce priveşte plecarea lui Cornel Ţălnar, însă după o discuţie lămuritoare cu Ionuţ Negoiţă, antrenorul a fost confrmat şi pentru sezonul viitor.

"Meciul cu U Cluj este un joc important, o partidă care se va desfăşura în condiţii speciale pentru noi din cauza problemelor de lot. Absenţa lui Cătălin Munteanu înseamnă mult, era aproape 30% din forţa echipei. Eu sunt un dinamovist cu sufletul, nu sunt un mercenar. Am avut discuţii cu domnul Negoiţă şi mi-a dat cuvântul că se va respecta contractul de un an şi jumătate pe care îl am. Am avut oferte din străinătate, dar nu m-am dus pentru că imi e foarte greu să plec de la Dinamo. Am discutat cu domnul Negoiţă şi lucrurile s-au clarificat, cred în cuvântul dumnealui. Mi-a ajuns cuţitul la os. Îmi vine să-mi iau câmpii când aud că vine ba Lucescu, ba Popescu, ba nu mai ştiu eu cine ca să nu mai dau nume.", a spus Cornel Ţălnar.

După ce ProSport a anunţat că Florentin Petre nu mai fusese plătit de câteva luni deoarece înţelegerea cu clubul îi expirase, oficialii din Ştefan cel Mare i-au făcut un contract până la finalul acestui sezon.

"Contractul meu cu Dinamo va expira la finalul acestui campionat şi după aia vom vedea. Din punctul meu de vedere sunt antrenor secund şi asta e tot ce contează. Când ai rezultate şi echipa joacă suporterii vin la stadion", a declarat Florentin Petre în cadrul unei conferinţe de presă.
Reply