04-12-2013, 12:28 AM
![[Image: gabi-iancu.jpg?width=610]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10729453/1/gabi-iancu.jpg?width=610)
Laurenţiu Reghecampf e convins că Steaua va reuşi să domine şi sezonul viitor al Ligii I cu ajutorul achiziţiilor pregătite pentru vara lui 2013 şi îşi propune, pe lângă cucerirea titlului, şi câştigarea Cupei României, trofeu pe care roş-albaştrii îl vor rata cu siguranţă în acest sezon.
Stanciu şi Mihai Răduţ sunt jucătorii de la care tehnicianul Stelei aşteaptă un plus în viitorul campionat şi tot atunci e aşteptată şi adevărata explozie a lui Gabi Iancu, jucător care nu a avut şansa să evolueze foarte mult până acum.
Antrenorul liderului anunţă că fotbalistul venit de la Viitorul Constanţa va fi folosit cel mai des în spatele vârfului împins, post pe care Raul Rusescu a dat un randament excelent în acest sezon.
Reghe a lăsat să se înţeleagă că are în plan şi o uşoară reprofilare a lui Cristi Tănase: "Când va învăţa să joace în centru va deveni şi mai periculos".
"Vor veni Stanciu, Răduţ... Vom avea un lot foarte bun pentru a ne lupta din nou pentru câştigarea titlului şi a Cupei României, pe care eu mi-o doresc foarte mult.
Sunt sigur că Alibec va ajunge un atacant foarte bun, dar nu vreau să vorbesc despre jucătorii altor echipe.
Ne gândim foarte mult şi noi ce post l-ar avantaja cel mai mult pe Iancu. Consider că, la ce calităţi are, cea mai bună variantă pentru Iancu ar fi în spatele vârfului. E foarte greu pentru el să reuşească să joace în bandă, la ce concurenţă are. Noi vom încerca să-l introducem pe Iancu pe poziţia pe care joacă Raul Rusescu.
Stanciu poate juca oriunde la mijloc. Aşteptăm să vină la echipă, să avem primul contact cu el. Eu am urmărit meciurile Vasluiului cu Fenerbahce şi el s-a descurcat foarte bine cu un adversar puternic.
Tănase poate juca în flanc. El are o viteză foarte bună cu mingea la picior, poate scoate foarte uşor adversarul din joc. Eu sunt sigur şi avem o faorte mare ambiţie ca el să ajungă un fotbalist foarte important în scurt timp. Încercăm să-l introducem pe Tănase acolo unde dă cel mai bun randament. El se simte bine în bandă, dar trebuie să înveţe să joace şi în centru. Cred că atunci va deveni mult mai periculos. Mai are câteva lucruri de învăţat, dar sunt sigur că o va face", a declarat Reghecampf