04-11-2013, 11:54 PM
![[Image: dan-nistor.jpg?width=610]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10726725/1/dan-nistor.jpg?width=610)
*Ziariştii din Spania nu şi-au făcut temele şi anunţă că "fotbalistul Stelei, Dan Nistor" este aproape de Malaga.
Dan Nistor este unul dintre cei mai curtaţi jucători din campionatul intern. Steaua şi-a manifestat interesul pentru jucătorul Pandurilor, dar având în vedere că impresarul mijlocaşului este Lucian Marinescu, şansele ca acesta să ajungă în Ghencea sunt aproape nule.
Totuşi, spaniolii de la As.com - ziarul de casă al Realului - cred că mijlocaşul este deja sub comanda lui Reghecampf. În ediţia online de astăzi, sursa citată scrie despre interesul lui Malaga pentru român, pe care îl consideră unul dintre "starurile Stelei".
"Malaga îl urmăreşte pe fotbalistul Stelei, Dan Nistor. Formaţia lui Pellegrini şi-a făcut un renume din transferul unor jucători de mare perspectivă, la un preţ mic. Ultimele veşti vorbesc despre interesul lui Malaga pentru steaua Stelei, Nistor. Un mijlocaş care a atras şi atenţia englezilor, dar care este mult mai aproape de un transfer în La Liga.", notează jurnaliştii de la As.com, care au fost, cel mai probabil, induşi în eroare de interesul Stelei pentru jucător şi au crezut că acesta se află deja în lotul formaţiei roş-albastre.
Revenind la lucruri serioase, nici Malaga nu pare a fi prea aproape de transferul lui Nistor. Agentul acestuia susţine - într-un interviu acordat pentru Radio Târgu-Jiu - că Ligue 1 este cea mai probabilă destinaţie pentru mijlocaş. De notat că Toulouse a trimis mai mulţi scouteri în ultima perioadă pentru a-l monitoriza pe Nistor.
"Două echipe din Franţa îl vor pe Nistor. E foarte serios interesul pentru el. Am vorbit cu jucătorul şi lasă totul în seama mea", a explicat impresarul jucătorului, Lucian Marinescu, cel care l-a dus în iarnă pe Maxim la Stuttgart.