REGISTER

Ionuţ Negoiţă anunţă transferuri importante
[Image: ionut-negoita.jpg?width=610]
Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi, la DigiSport, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare va transfera în vară patru-cinci jucători, mai ales din Liga I, precizând că au fost demarate discuţii cu fotbalişti importanţi.

"Am văzut la Steaua o strategie în care anunţă foarte multe transferuri, mai ales înainte să joace cu echipele respective (n.r. - cu care jucătorii sunt sub contract). Noi lucrăm la o strategie de transferuri pe care nu o anunţăm, nu trebuie să ştie toată lumea ce vrem să facem, pe cine vrem să aducem. Important e să se ştie că vom aduce jucători. Eu cred că 4-5 jucători... Sunt şi nume importante cu care suntem în discuţii. Vom lua în mare parte din Liga I. Va fi un buget de transferuri. Vor mai fi trei-patru jucători tineri, care vor urca în echipa mare. Nu vreau să discut acum (n.r - despre plecări), dar, în principiu, tot ce înseamnă jucători de valoare vreau să rămână", a spus Negoiţă, care a adăugat că a investit şapte milioane de euro de când a preluat pachetul majoritar de acţiuni şi că bugetul de transferuri ar fi între unul şi două milioane de euro.

La mijlocul lunii martie, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat acţiunile deţinute de Nicolae Badea şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu, devenind acţionarul majoritar al FC Dinamo.
Reply