04-11-2013, 11:46 PM
![[Image: adi-rocha-publimedia-bogdan-iordache.jpg?width=610]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10726496/1/adi-rocha-publimedia-bogdan-iordache.jpg?width=610)
Steaua a dominat acest sezon al Ligii 1, fiind la 16 puncte distanţă de locul secund şi având nevoie de patru victorii pentru a deveni matematic campioană.
Laurenţiu Reghecampf a analizat prestaţia jucătorilor săi în acest sezon, iar printre cei remarcaţi de antrenorul Stelei au fost Latovlevici sau Tătăruşanu.
De partea cealaltă, jucătorul de la care se aştepta la mult mault şi pate fi socotit ca o dezamăgire a fost Adi Rocha.
"Tănase a intrat în minutul 20 cu Iaşi şi a făcut un meci foarte bun, din punctul meu de vedere. E adevărat că în anumite meciuri nu a evoluat foarte bine, dar mi-a dovedit în ultima etapă că se poate şi mai bine. Sunt sigur că el a înţeles ce am vorbit cu el. E un jucător de valoare foarte mare, dar trebuie să înţeleagă că, în momentul în care eşti profesionist, trebuie să faci anumite sacrificii.
Consider că Tătăruşanu nu a comis foarte multe erori. La Galaţi de exemplu, nu a fost vina lui. A fost o centrare şutată şi el nu avea cum să iasă din poartă. Orice deviere s-ar fi transformat în gol.
Adi Rocha este pregătit fizic, dar el trece printr-o perioadă foarte slabă. Atunci când a jucat nu a dovedit că merită să fie titular. Au fost discuţii şi cu patronul echipei. Lui nu-i place de Adi şi nici de modul în care reacţionează când e folosit. Când am considerat că el poate juca, l-am băgat în teren, chiar dacă a fost criticat de patron. Trebuie însă să îi dau dreptate patronului. E delăsător atunci când joacă.
Consider însă că şi-a făcut datoria faţă de clubul nostru. Din păcate asta este viaţa. Ceilalţi au crescut enorm, el a stagnat şi se vede o diferenţă foarte mare între el şi ceilalţi", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro.