REGISTER

"Nu cred că din vară Cornel Ţălnar va mai fi ţinut pe bancă!
[Image: dinamo-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpg?width=610]
"Câinii" traversează o perioadă foarte bună, având cinci victorii din şase meciuri în acest retur şi cu şanse reale de calificare într-o cupă europeană sezonul viitor.

Unul dintre liderii fanilor lui Dinamo, Mihnea Ionescu, a vorbit despre priorităţile clubului din Ştefan cel Mare. El crede că actualul antrenor al "câinilor", Cornel Ţălnar, nu va mai fi păstrat şi din vară.

“Cu dăruire am ajuns aici şi cu stomacul plin! Acum nici prea plin nu este, că mereu trebuie să existe şi acele nevoi. A fost o înfometare a jucătorilor cât şi a celor din interiorul clubului. Este un lucru foarte bun că s-a renunţat la o parte din organigrama clubului, iar acum trebuie să se treacă la cei care încă mai sunt în cadrul clubului, care au încă drept de semnătură şi care nu sunt cu inima alături de Dinamo.

La centrul de copii şi juniori nu sunt nume din trecutul acestui club, iar acolo trebuie să vină aceşti oameni reprezentativi. Nu vreau să merg mai departe, dar nu este foarte clar unde duci copilul la fotbal atunci când alegi clubul Dinamo…

Am făcut un chestionar adresat suporterilor în care fiecare trebuie să sintetizeze ideile care sunt prioritare. Stadionul nou nu este o prioritate acum şi nici aducerea unor jucători de valoare. Trebuie să avem nişte scouteri care să caute jucători tineri pentru că aceştia să crească printre cei cu experienţă.

Nu cred că din vară Cornel Ţălnar va mai fi ţinut pe bancă! Oricum, e un dinamovist adevărat…

Este foarte rău că pleacă Alexe, dar dacă Steaua oferă cel mai mult şi el vrea, atunci este bine pentru club. Nu putem să ne băgăm noi suporterii în aducerea domnului Anghelache, pentru că nu-l cunoaştem. Viitorul clubului va fi cel creat de dinamovişti!“, a declarat Mihnea Ionescu
Reply