REGISTER

Sinescu este istorie pentru ASTRA!
[Image: sinescu54-bogdan-iordache1.jpg?width=610]
Eşecul puţin scontat de aseară, de pe teren propriu, 1-2 contra codaşei "U", a fost decisiv în ceea ce priveşte soarta lui Valentin Sinescu.
Instalat în 2012 pe banca giurgivenilor, tehnicianul a dus-o pe Astra până pe locul secund în clasament, însă în partidele din 2013 echipa nu a mai arătat forţa din tur. De altfel, într-un clasament neoficial al partidelor de anul acesta, formaţia lui Niculae se află printre ultimele.

Cel mai probabil, până în vară banca tehnică va fi asigurată de Marin Barbu, cel care în tur, în perioada în care Sinescu nu putea sta pe bancă, neavând "licenţa Pro" ocupa funcţia de director tehnic la Astra. Negocierile dintre cele două părţi sunt avansate şi este de aşteptat ca în câteva ore să se bată palma.

Poreclit "Magiun", Marin Barbu este un adevărat globetrotter, el schimbând din 1997, când a îmbrăţişat cariera de antrenor, nu mai puţin de 14 echipe.

Demiterea se contura de aseară

Niculae a răbufnit după meciul contra lui "U", iar semnalele privind o ruptură între el şi staff-ul tehnic erau evidente.

"Toate meciurile din retur au fost urâte. Chiar dacă am bătut, n-am jucat nimic. Am câştigat pentru că am avut adversari slabi. O să vreau mâine (n.r. – azi) nişte explicaţii din partea celor de pe bancă. Antrenorul şi jucătorii îşi bat joc de eforturile celor care le plătesc salariile şi care le pun la dispoziţie toate condiţiile. Cred că Valentin Sinescu are mai multe probleme, nu înţeleg de ce face echipa atât de prost. I-am spus din perioada de pregătire că sunt probleme. Echipa nu juca nimic, dar el spunea că e totul bine. Trebuia să iau măsuri atunci şi să aduc un antrenor serios. Am avut încredere în el, dar şi-a arătat limitele", a spus patronul Ioan Niculae după jocul de aseară.

"E posibil să plec. nu vreau să fiu o frână!"

La rândul său, Sinescu a recunoscut că există probleme între el şi jucători. „Conducerea trebuie să facă o analiză, pentru că e clar că echipa se află într-un blocaj. Cred că, după două înfrângeri consecutive, e clar că există o problemă de comunicare între mine şi jucători. E posibil să plec, nu vreau să fiu o frână pentru aceşti jucători“, a declarat Valentin Sinescu, vizibil afectat de ultimele rezultate ale Astrei.
Reply