04-11-2013, 09:24 PM
![[Image: marius-alexe.jpg?width=610]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10716444/1/marius-alexe.jpg?width=610)
Constantin Anghelache, noul şef din Ştefan cel Mare, a declarat că oricare dintre jucătorii dinamovişti pot fi cumpăraţi şi de rivale, în cazul în care va fi achitată suma solicitată: "În viitor, niciun jucător de la Dinamo nu va fi netransferabil. Chiar şi Alexe". Acesta a fost contrazis de Ionuţ Negoiţă, care a ţinut să precizeze pentru site-ul oficial al clubului că Marius Alexe nu va pleca niciodată la Steaua.
"Suntem preocupaţi de formarea unei echipe competitive din toate punctele de vedere, cu rezultate atât pe plan intern, cât şi pe plan european, unde am suferit suficient în ultimii ani. Ne-am propus obiective importante şi cât voi fi eu la conducerea clubului nu se pune problema să transfer vreun jucător la Steaua, cu atât mai mult pe Marius Alexe! Vorbim de un produs al şcolii noastre de fotbal, un dinamovist adevărat, crescut cu spiritul de performanţă pe care îl vrem la Academia noastră. Mă bucur când văd pe stadion, fie că jucăm pe teren propriu, fie în deplasare, susţinerea necondiţionată a fanilor noştri pentru echipă, pentru proiectul pe care l-am anunţat! Dinamo renaşte şi cred că, în acest moment, este cel mai important obiectiv pentru suporterii noştri din toata ţara”, a declarat pentru www.fcdinamo.ro acţionarul majoritar al clubului din “Ştefan cel Mare”.