04-11-2013, 09:21 PM
![[Image: jucatori-rapid-alexandru-hojda.jpg?width=610]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10716242/3/jucatori-rapid-alexandru-hojda.jpg?width=610)
La Bistriţa, rapidiştii vor intra pe teren cu tricouri inscripţionate cu textul: insolvenţă = sclavie. Suporterii vor fi alături de jucători şi vor afişa acelaşi mesaj în peluză
Vineri, la ProRapid, au fost prezenţi peste 30 de fani care le-au transmis jucătorilor că au tot sprijinul în acţiunile lor de protest
Petereson Pecanha a povestit, într-un interviu publicat în ediţia de joi a ProSport, că el şi colegii lui se simt ignoraţi total de conducerea clubului. Reacţia goalkeeperului vine din cauză că niciun şef nu a mers să discute cu echipa după ce fotbaliştii au luat decizia de a boicota antrenamentele. „Două zile nu ne-am antrenat, am stat singuri şi nu ne-a întrebat nimeni ce dorim, ce vrem să arătăm, dacă avem nevoie de ceva. Nu ne-au băgat în seamă şi asta denotă faptul că nu există pic de respect faţă de noi”, a fost declaraţia portarului brazilian.
Dacă şefii au preferat să se ascundă în continuare de jucători, la ProRapid au venit ieri suporterii. Aproximativ 30 de ultraşi au mers la baza de pregătire din Bucureştii Noi şi le-au transmis elevilor lui Marian Rada că sunt alături de ei şi că îi vor susţine necondiţionat în demersul lor de a-şi recupera banii de la George Copos.
Strigăt către UEFA şi FIFA
Discuţia dintre fotbalişti şi fani a durat 20 de minute, timp în care jucătorii le-au dezvăluit fanilor că, la meciul cu Gloria Bistriţa, vor intra pe teren cu tricouri inscripţionate cu textul: „insolvenţă = sclavie”. În plus, rapidiştii vor avea şi un banner în care vor cere ajutorul FIFA şi UEFA! Ideea a fost preluată şi de liderul Peluzei Nord, Cristian Buzdugan, care le-a promis fotbaliştilor că suporterii se vor ralia iniţiativei şi vor afişa bannere cu acelaşi conţinut şi la partida din Ardeal, dar şi la derby-ul cu Steaua. „Am venit pentru că am vrut să vă arătăm că nu sunteţi singuri. Noi vă sprijinim. Aveţi dreptate să protestaţi, Copos trebuie să vă respecte şi să vă dea banii. Indiferent de ce acţiuni de protest vreţi să faceţi în viitor, noi suntem lângă voi şi vă sprijinim”, a fost mesajul fanilor către favoriţii lor.
2 zile jucătorii Rapidului au fost în grevă şi nu s-au antrenat
200.000 de euro trebuie să scoată Copos din buzunar pentru a achita salariile jucătorilor pe luna februarie