REGISTER

@ Cocktail Afara din staff
moderator - global cocktail, asta seara va primi remove din partea mea din urmatoarele motive, nu stie sa vorbeasca este un copil de 5 ani si 3 gume la mana a doua.

coctail.fastcs: Sa ma pis pe voi astia dp cs1 ! muisiti drq plecati inapoi in *** veniti voi aici ca prosti
coctail.fastcs: mUISTI BA IMI DAI BAN JEGU DRQ , NU AI BANI SA TRECI STRADA SI DAI BAN KKTU DRQ SERSESTE PE LA COLT TARANU DRQ HABAR NU AI SA ADMINISTREZI UN FORUM KKT PLI _)_ Csone (fastcs) ATI VENITI VOI MUISITILOR AICI Angry
coctail.fastcs: Sclavilor !! aveti si voi comunitate aa?? il pun pe unu sa va flodeze kktilor xld nu o lua personal .

Acestea sunt cuvintele lui adresate membrilor din staff-ul FAST, cu alte cuvinte va primi remove.
Nu ma intereseaza cine e, ce prietenii are cu xLd sau cu cine are acest copil frustrat si socat.

Batman FastCs Staff.
Te pup . pa pa tu nu sti treaba si te bagi asa nu ? vi de 2 zile si crezi ca sti totul despre mine nu ? si uitate si peste mine ce am facut inainte sa vi tu si numai vorbi Big Grin
Esti un gunoi si meriti sa fi dat afara ca pe un gunoi, la urmatorul limbaj de genul asta iei ban permanent pe ip.
Batman bine ai facut . Nu avem nevoie de asemenea oameni in comunitate .
Multumim . t/c