REGISTER

[FASTCS]Inscrieri Scoala PhotoShop pentru Incepători
»Nume şi Prenume : Cîju Marian
»Nick : Nokia # ftw
»Vârsta : 14
»Experientă PhotoShop : Mai deloc, doar ce am mai văzut la fratimiu [Costi], dar îmi e greu să reproduc ce face el Smile)
»Două dintre cele mai bune Creaţii(un avatar,o semnătură) : Un avatar cu ajutor :-s. [Image: v8328p.jpg]
»Ce vei face după ce vei absolvi Scoala PhotoShop FastCs(descriere în minim 50 de cuvinte) : Păi, pentru început, o să răspund la cereri, o să fac câteva cadouri, şi dacă e nevoie, fac şi cerere designer. Wink
Ø[W]n. Wrote:
Danyel Wrote:»Nume şi Prenume: Frincu Daniel
»Nick: Danyel
»Vârsta: 14+
»Experientă PhotoShop:maxim 2 luni nici alea cred
»Două dintre cele mai bune Creaţii(un avatar,o semnătură):nu am da vreau sa invat sa umblu pe photoshop
»Ce vei face după ce vei absolvi Scoala PhotoShop FastCs(descriere în minim 50 de cuvinte):asi vrea sa devin desinger da sper sa invat repede si sa imi spuneti ce photoshop sa imi iau Big Grin
Acceptat.
Nu contează ce versiune de PS ai.
Acceptat.
Din cauza Problemei s-au pierdut Mesaje.Aşa că mâine este ultima zi în care las topicul deshis.
»Nume şi Prenume: Coporan Gabriel
»Nick: Live
»Vârsta: 16 ani
»Experientă PhotoShop: 1-2 luni
»Două dintre cele mai bune Creaţii(un avatar,o semnătură): Am mai postat o data dar s-au pierdut mesajele asa ca nu io sa mai pun pt ca le ati vazut
»Ce vei face după ce vei absolvi Scoala PhotoShop FastCs(descriere în minim 50 de cuvinte): O fac pentru mine pentru a invata chesti mai noi si pentru experienta
Live Wrote:»Nume şi Prenume: Coporan Gabriel
»Nick: Live
»Vârsta: 16 ani
»Experientă PhotoShop: 1-2 luni
»Două dintre cele mai bune Creaţii(un avatar,o semnătură): Am mai postat o data dar s-au pierdut mesajele asa ca nu io sa mai pun pt ca le ati vazut
»Ce vei face după ce vei absolvi Scoala PhotoShop FastCs(descriere în minim 50 de cuvinte): O fac pentru mine pentru a invata chesti mai noi si pentru experienta
Acceptat.
»Nume şi Prenume: Avram Gabriel
»Nick: Me[S]sI
»Vârsta: 20
»Experientă PhotoShop: 1 ani jumate
»Două dintre cele mai bune Creaţii(un avatar,o semnătură): am facum 1 singura semnatura altele nu stiu cum sa fac toate :|
»Ce vei face după ce vei absolvi Scoala PhotoShop FastCs(descriere în minim 50 de cuvinte): O fac pentru mine pentru a invata chesti mai noi
Deci toţi aţi fost acceptaţi.
Mai jos sunt postaţi toti elevii:

b[L]aCk ;x
-CompaQ-
Fossil - GFX
GreK
Danyel
Nokia # ftw
Live
Me[S]sI
Xenan
JAH