04-01-2013, 06:40 PM
In acest tutorial va voi arata (ceea ce multi stiu deja) cum sa modificati numele de la grupurile ,,nemodificabile,, ale legendei si prin asta ma refer asupra grupurilor urmatoare:Administrators,Global Moderators,Registered Users.Acestea sunt cele 3 grupuri mari si tari pe care nu le puteti modifica decat daca bagati pack-ul de limba romana.Eu va voi arata cum sa le modificati fara niciun pack si cum doriti dvs.
1. Intram pe host in root/path-ul de la forumul tau/language/limba ta/common.php ,il salvam undeva si il deschidem cu notepad ++
2. Cautam :
si vedem in dreapta lui :
3. Modificati cum doriti dvs dar sa nu stergeti cele doua virgule :
4/Mai jos aveti :
,modificati cum doriti.
5.Apoi cautati :
,modificati cum doriti.
6. Salvati apoi urcati fisierul pe host in root/path-ul forumului/language/limba dorita/ si voila!Ar trebui sa va mearga.
Cu acest tutorial cred ca am deschis la multii ochii,si cred ca v-ati dat seama ca puteti face mai multe.
Inca o data va spun ,fisierul common.php sa fie editat cu notepad ++,altfel veti avea erori pe forum.
1. Intram pe host in root/path-ul de la forumul tau/language/limba ta/common.php ,il salvam undeva si il deschidem cu notepad ++
2. Cautam :
Code:
'G_ADMINISTRATORS'
si vedem in dreapta lui :
Code:
=> 'Administrators',
3. Modificati cum doriti dvs dar sa nu stergeti cele doua virgule :
Code:
''
4/Mai jos aveti :
Code:
'G_REGISTERED' => 'Registered users',
,modificati cum doriti.
5.Apoi cautati :
Code:
'G_GLOBAL_MODERATORS' => 'Global moderators',
,modificati cum doriti.
6. Salvati apoi urcati fisierul pe host in root/path-ul forumului/language/limba dorita/ si voila!Ar trebui sa va mearga.
Cu acest tutorial cred ca am deschis la multii ochii,si cred ca v-ati dat seama ca puteti face mai multe.
Inca o data va spun ,fisierul common.php sa fie editat cu notepad ++,altfel veti avea erori pe forum.