REGISTER

Inchiriaza masini printr-o simpla aplicatie.
Inchiriaza masini printr-o simpla aplicatie.
Rent A Car EU este o aplicatie abia lansata in AppStore si cu toate acestea a adunat destul de multe comentarii favorabile de la utilizatori.
Este o aplicatie gratuita care ne ofera posibilitatea de a rezerva si inchiria o masina direct de pe telefonul mobil. Ea poate fi utilizata atat de persoane fizice, cat si de companii si odata ce intrati in aplicatie veti vedea toate ofertele companiilor din Romania.
Fie sunam direct la companie pentru a ne interesa de masina cu pricina, fie trimitem un mail pentru a confirma comanda.
Odata ce am folosit serviciile aplicatiei putem sa comentam cu privire la experianta noastra, astfel exista si o “Lista neagra” cu informatii utile pentru cei care vor sa inchirieze o masina.
Numarul si diversitatea masinilor tin doar de companiile de inchiriat masini care se vor inscrie in aplicatie, asadar cu cat mai multe companii interesate sa-si aduca clienti printr-o astfel de aplicatie, cu atat mai bine pentru viitorii utilizatori care vor avea de unde sa aleaga un autovehicul pe placul lor.
Rent A Car EU este o aplicatie urcata pentru moment doar in AppStore, functioneaza doar daca aveti iOS 5.0 sau o varianta mai noua si poate fi descarcata gratuit din market-ul de aplicatii dedicat.
Reply