REGISTER

Reclamatie
Username-ul tau : c0CkTaiL
Gradul tau pe forum : Co-Administrator
Numele Moderatorului : MiRroR
Nemultumirea : 1 Ma ameninta ca zbor din comunitate ! 2 Eu am facut odata reclama la un sv sa imi da-ti voturi si am luat remove , el acuma a facut reclama de 2x sa-l votam + si pe mess ! 3 I-a dat Exterminate lui ExTaSy. pe sv bb.fastcs.ro pentru ca i-a mutat 3 piese :|
Dovada ( link de la postul respectiv ) : Dovada 1 : [Image: sOVf4.png] Dovada 2 : [Image: jivSh.png] Dovada 3 : Sa spuna ExTaSy. el !
Data :
Ba c0ctkail sati fie rusine baaaa dai gonversatie toate depe messs, doamne ce .................... :contra

ba mam certat cu ExTaSy din cauza ta te duci si ii zici ca iam dat eu warm si iam editat postu http://fastcs.ro/forum/viewtopic.php?f=5...109#p10109 si nam fost eu si ExTaSy vn la mn si ma ia la p*** ca dc iam dat warn si lam editat si cand colo era Andre.

c0CkTaiL veziti de treaba
:contra

Edit:4TuNninG:Esti Cumva Amestecat In Aceasta Reclamatie? Doar Cei Care Au Fost Implicati In Acest Incident au voie sa posteze Tura Viitoare Iti Voi Da :warn Fi Mai Atent
Amenintarile De Pe Mess Nu Prea Au Valoare Puteti Sa Va Amenintati pe Mess Cat Puteti Dar Reclama de Pe Chat Cam Lasa De Dorit
Ori Cum Asteptam Decizia Unui Fondator Sa Vedem Ce Are de Zis
care reclama baaa am cerut sa imi dati un vot la sv aia e reclamata daca vam cerut sami votati sv
:contra
MiRrOr te faci de ras Smile)) uitati dc a dat ExTaSy. COntra Smile) [Image: 5OwYx.png]
!!**mIRr0r**!! [;x] Wrote:care reclama baaa am cerut sa imi dati un vot la sv aia e reclamata daca vam cerut sami votati sv

mirror Ori Ce Link ce Nu e Legat Despre Forum FastCs Sau Apartine Comunitati FastCs Se Ia Drept Reclama Si Da Este Reclama

Si Gata Lasati OffTopic Care Mai Posteaza Dupa Mine Se Va Alege cu +1 :warn
Sa Asteptam Decizia unui Fondator
4TuNninG! Wrote:
!!**mIRr0r**!! [;x] Wrote:care reclama baaa am cerut sa imi dati un vot la sv aia e reclamata daca vam cerut sami votati sv

mirror Ori Ce Link ce Nu e Legat Despre Forum FastCs Sau Apartine Comunitati FastCs Se Ia Drept Reclama Si Da Este Reclama
Adevarat 4TuNnGinG eu am facut reclama la fel ca tine si am luat remove ! tu meriti Grad M.G sa nu iti zic remove acuma !

Edit:4TuNninG!: Lasa Offtopic Tura Viitoare Te Vei Alege cu +1 :warn
da bai sami dea contra findca nam fost eu ala care iam editat postu si a fost fondatoru andrei

Edit:4TuNninG!: Lasa Offtopic Tura Viitoare Te Vei Alege cu +1 :warn