REGISTER

Interviu SeDaN
Salut mari amatori de Counter-Strike ..
Cred ca il stiti bine pe SeDaN ..
Maretul jucator de CS din Romania ,
Cautatnd asa pe net ,,, Am dat de un interviu .
Si chiar am rut sa vil arat si voua ..

GamexTv: Salut Sedan. Spune-ne cate ceva despre tine ... la ce echipa joci, de cat timp joci si ce setup ai (mouse tastatura casti pad).
SeDaN: Salut. Ma numesc ibraim Sedan, am 22 de ani, sunt din Constanta si joc pentru echipa ~~nextplease!cs.
Ca setup am asa: Microsoft 1.1 black , tastatura steel 7G, casti steel 5hv2usb , pad steel SP ...btw nu ma mai intrebati de cfg ca nu folosesc asa ceva ;D
GamexTv: Am observat ca ati facut schimbari in echipa . Cum este cu noul jucator si de ce ati facut schimbarea asta?
SeDaN: Din cauza unor probleme mai delicate nu am mai putut continua colaborarea noastra cu crow, desi inca tinem legatura. Ii doresc o ascensiune in tot ceea ce va face, cat despre noul coechipier, pot spune ca ne-a impresionat inca din primul meci al concursului Steel Series Cup.

GamexTv: Pentru ce concursuri va antrenati acum si ce sperante ai pentru grupa voastra din Extreme Masters?
SeDaN: Deocamdata ne antrenam doar pentru Extreme Masters...chiar nu stiu daca mai sunt sanse sa ne calificam mai departe, este foarte greu. Noi speram totusi sa trecem cu bine de Oxmoze, una dintre cele mai bune echipe de CS din franta la ora actuala. Despre SK-GAMING chiar nu as vrea sa comentez in privinta rezultatelor, dupa parerea mea sunt cei mai buni din lume cu noul lineup . In legatura cu nfaculty si A-gaming pot spune ca avem sanse, i-am mai invins la practice, cred ca am putea castiga si la un official.
GamexTv: Ce parere ai de programul anticheat propus de PGL si jocul de acasa in PGL?
SeDaN: Daca chiar o sa poata sa indeplineasca toate formalitatile care le-a zis PGL-Silviu, atunci este perfect programul.

GamexTv: Ce parere ai de eS? Aici intra propuneri, sfaturi, critici si asa mai departe.
SeDaN: Mi se pare un site de gaming foarte reusit ...poate ca ar trebui sa ii faceti mai multa publicitate in rest e ok
GamexTv: Mersi de interviu si daca ai ceva de transmis fanilor... ai microfonul.
SeDaN: A s vrea sa le multumesc pentru ca inca ma sustin si in ziua de azi ...fara ei nu cred ca as fi ajuns asa departe.
Reply
joaca bine baiatu` Respect !Smile
Reply
mare gigolo si sedan asta... dak vrei un jucator adevarat de cs.. pm! nu ezitati=]]
Reply
Cel mai bun jucatori din Romania , respect pentru SeDaN !
Reply
Multumim interesant
Reply
Multumim interesant :p
Reply
Respect SeDaN :x !
Reply
Respect Sedan ! cel mai bun din Romania ! cred eu si din lume..
Reply
As vrea sa fac un meci contra el sa vad cum joaca el in realitate nu doar in videoclipuri.
Dar in ori ce caz RESPECT!De La PiTbuLL*
Reply
Cel ma itare SeDaN Bravo !!!
Reply