REGISTER

"Îmi doresc să câştig titlul cu numărul 24
[Image: reghecampf.jpg?width=610]
Steaua a câştigat partida cu CSMS Iaşi, scor 3-1, şi a făcut încă un pas important spre titlul cu numărul 24. Laurenţiu Reghecampf este mulţumit de evoluţia fotbaliştilor şi afirmă că roş-albaştrii vor aborda cu seriozitate toate partidele rămase chiar şi după ce vor deveni campioni din punct de vedere matematic.

Steaua a ieşit destul de "şifonată" după acest meci, Pârvulescu şi Rusescu părăsind terenul accidentaţi.

"A fost un meci bun, dar cu un ochi râd, cu unul plâng. Mulţumim oamenilor care au stat în ploaie la acest meci, dar avem o problemă cu Paul Pârvulescu şi acum este la spital. Acum este la spital şi vreau să îi dedic această victorie lui şi lui Raul Rusescu. Acesta este fotbalul, se mai întâmplă şi astfel de momente.

Eu cred că în această seară nu le-am dat nicio şansă celor de la Iaşi. Am vrut să jucăm mai ofensiv, Cornel (n.r. Râpă) nu intrase foarte bine în joc, dar sunt convins că la partida următoare va fi la cel mai înalt nivel.

Oricum, trebuie să felicităm toţi jucătorii, pentru că au avut o evoluţie incredibilă. Indiferent dacă vom fi campioni sau nu, vreau să câştigăm toate meciurile până la final. Nu voi înceta să antrenez echipa şi să încerc să-i fac pe jucători să înţeleagă că fiecare meci e foarte important.

Am văzut declaraţiile patronului, îi mulţumim pentru ceea ce a spus. Pe noi ne motivează ceea ce spune, dar indiferent de ce se va întâmpla la meciurile cu Rapid, Dinamo şi CFR, important e să câştigăm. 1-0, 2-0, 3-0... nu contează.

Eu îmi doresc foarte mult să câştig campionatul la o diferenţă de 24 de puncte, pentru că e titlul cu numărul 24 şi ar fi foarte frumos. Eu cred că este momentul ca Steaua să dovedească faptul că fotbalul românesc e puternic şi poate face treabă şi în Champions League. Dacă vom reuşi asta, foarte mulţi oameni vor fi fericiţi", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport la finalul partidei.
Reply