Jump to content

FASTCS ROMANIA

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

FASTCS ROMANIA last won the day on February 19

FASTCS ROMANIA had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

Recent Profile Visitors

911 profile views
 1. După cerere văd că nu dorești grad pe această comunitate. Respins, revin-o cu o altă cerere .
 2. Modificări la ora 07:00 - 27 Decembrie!
 3. Acum ceva timp în urmă m-am apucat de o temă, adică aceasta. Dacă nu credeți că este făcută de mine, aștept un mesaj în privat să vă dau dovezile!! Dacă găsiți un bug vă rog să-l raportați ! !P.S - Tema este 60% gata!
 4. Comunitatea FASTCS România vă urează un crăciun fericit alături de cei dragi, sperăm să aveți parte de fericire, sănătate alături de noi și familia dvs. Eu i-am scris lu' Moșu să-mi aducă 10 sticle de vin și 10 de Jim Beam, vreau să văd ce i-ați scris voi moșului. Lăsa-ți un reply mai în jos cu dorința voastră 🙂 Crăciun Fericit, cu stimă și respect echipa FASTCS România.
 5. @T3_LoV3sc15 a fost scos din funcția de Moderator. @D3lm@ a fost scos din funcția de Moderator. @Asphe a fost promovat ca GFX Designer.
 6. Ai noroc că ne cunoaștem / T.C
 7. Dimensiunile avatarului sunt în regulă, poza pe care o am eu are dimensiunea prea mare și deaia o pune așa. În a doua poză este 150x250 care poți să o pui și la noi pe forum.
 8. N-am avut timp și chef să mă apuc de un defalut 😄
 9. UPDATE - 21.12.2019 - 17:35 CrazyDesign - by Alexandru
 10. Rejected, the rules are a joke for you or what?
 11. Darius_NURATEZ a admin (helper) gave me "slay" on Furien.FastCS.ro for turn back and I was last in team and after when I ask why he gave me slay he gave me "kick out".

×
×
 • Create New...